houten vloeren assortiment
Interieurarchitect
aannemer

MEER INFORMATIE?

INSPIRATIE-STUDIO

Goede ideeën ontstaan sneller in de juiste omgeving. Daarom is onze showroom meer dan alleen een toonzaal: Het is een ruimte waar mensen, materialen en inspiratie samenkomen. En dus niet voor niets de vaste werkplek van onze ontwerpers… U mixt en matcht er hoogwaardige bouwmaterialen, zoals: houten vloeren, van visgraat tot verouderde vloeren. Van keramische vloer en wand tegels tot verlichting, voor elk budget. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag.

STERKER DOOR CO-CREATIE

Onze teamspirit houdt niet op bij onze voordeur. We zijn ook bijzonder trots op onze samenwerking met waardevolle partners. Echte specialisten. Zoals onze buurman voor exclusieve keukens: Poggenpohl. Of het kwaliteitsadres voor designhaarden: Jos Harm. Beide toonaangevende namen met dezelfde drang naar perfectie.

POGGENPOHL KEUKENS

Een predikaat als ’s werelds oudste keukenfabrikant spreekt natuurlijk boekdelen over kwaliteit. Maar ook alle variatie van luxe en innovatieve keukenconcepten is indrukwekkend. Die vind je allemaal in hun stijlvolle studio, handig gelegen tegenover onze showroom aan de Parnassusweg.

JOS HARM HAARDEN

Stijl, comfort en sfeer zijn de peilers van dit gevestigde merk. Al sinds 1889… Je vindt er gestileerde, minimalistische en moderne gashaarden met afstandbediening. Maar ook tijdloze en klassieke ontwerpen. Nieuwsgierig? Reken maar alvast op een warm ontvangst aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam Noord!