houten vloeren assortiment
Interieurarchitect
aannemer

MEER INFORMATIE?

AANNEMER

Uw hele verbouwing van A tot Z verzorgd… Van de eerste schets tot de laatste schroef. Dat is Woonmodern. Een full-service ontwerp en aannemersbedrijf gevestigd in Amsterdam Zuid. Met ca. 30 medewerkers staan wij voor gedetailleerde afbouw-kwaliteit en korte doorlooptijden. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op – ook als u net buiten Amsterdam woont. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

PROJECT-MANAGEMENT

Geen succesvol project zonder vakkundige leiding. Onze bouwkundige projectmanagers coördineren, controleren en waarborgen een strakke planning. Ze zijn de enige schakel tussen uzelf en het team. Dat betekent optimale controle en overzicht. En nu dus ook voordeel: Gaat u namelijk met ons een project aan, dan brengen we de totale kosten voor het projectmanagement in mindering op uw eindfactuur.

TOT IN DETAIL

Perfectionisme zet je niet aan of uit. Dat zit erin, of niet… Daarom stoppen we de zelfde passie in elk project. Groot of klein. Want ook al zijn we gespecialiseerd in grotere renovatie- en verbouwingsprojecten; uw badkamer- of keukenrenovatie is voor ons even belangrijk.

VERGUNNINGEN

Voordat we aan een project beginnen verzorgen we de benodigde vergunningen — bij de bouw van een dakterras, uitbouw of dakkapel bijvoorbeeld. Maar ook ontheffingen voor bouwliften, hijskranen en containers worden indien nodig door ons georganiseerd. Zo hoeft u nergens meer aan te denken en kunnen we snel aan de slag.