houten vloeren assortiment
Interieurarchitect
aannemer

MEER INFORMATIE?

INTERIEUR-ARCHITECT

Onze interieurarchitecten en bouwkundige specialisten creëeren passende ontwerpen waarbij innovatie, functionaliteit, ruimtelijkheid en kwaliteit samenkomen. Onze aanpak is helder, persoonlijk en professioneel. Nieuwsgierig? Een eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

GRATIS ONTWERP

Slaat ons ontwerp de spijker op z’n kop? En kiest u ons vervolgens als uitvoerende partij? Dan bespaart u aanzienlijk: we brengen namelijk alle ontwerpkosten in mindering op de totaalfactuur. Dit geld ook voor de werktekeningen en licht-schakelplannen. Nóg een exclusief voordeel van onze full-service aanpak.

PROJECT CONTROLE

Onze ontwerpers denken niet alleen in pixels. U zult ze daarom regelmatig tegenkomen op uw project. Daar voeren ze kwaliteitscontroles uit en zorgen dat de uitvoering niet afwijkt van de tekening.

TRANSPARANT

Transparantie staat niet alleen centraal in ons werkproces. Maar ook in de kostenberekening. Uw offerte is tot in detail gespecificeerd en correspondeert volledig met de werktekening. Zo weet u precies waar u aan toe bent.